PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, Kilis'te ikamet eden Suriyeliler için "Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı"yla anlaşma yaptıklarını, 2 bin Suriyeli aileye aile başına 260 TL nakdi yardımı 2 Ocak tarihinden beri ödemeye devam ettiklerini aktardı.
Kilis PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, PTT'nin kurulduğu günden bugüne kadar hizmet yelpazesini genişlettiğini ve hizmeti vatandaşın ayağına götürdüğünü söyleyerek, PTT'nin parasal konularda ve kurye-koli taşımacılığında yapılan hizmetler karşılığında alınan ücreti ekonomik seviyelerde tutarak, hizmeti ön plana çıkardığını belirtti. Açıkel, şu ifadeleri kaydetti:
"Bu vesileyle, birçok iş yerleriyle, resmi kurum ve kuruluşlarla protokol yaparak yeni hizmetlere talip olmuş; talip olmaya da, çağın getirdiği koşullara da ayak uydurarak hizmeti modern teknik donanım ve cihazlarla yapıyoruz. Kilis sınırları içerisinde ikamet eden Suriyelilere, Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı'yla anlaşma yaparak 2 bin Suriyeli aileye, aile başına 260 TL nakdi yardım 2 Ocak tarihinden beri ödemeye devam edilmektedir. Bu iyilik kervanına katılmakta acele ederek, bu tür yardımları yapmalarını ve bu yardımları yapan tüm vakıf ve kuruluşlarına ve Kilis halkının gösterdiği misafirperverliğe ve devletimizin gösterdiği her türlü çabaya şükran ve minnetlerimi arz ederek, bu tür kampanyayı yapanlara ve yaygınlaşmasına hizmet ederek bu hayır ve dua yüklü kervana katılarak, bu hazzı yaşamalarını temenni ediyorum."
(MAD-MAD-SO-Y)

08.01.2013 13:43:08 TSI

Editör: Wan Haber