Selendi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.
Selendi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın final maçını Kaymakamı Yasin Ortakcı, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Nafiz Ekim, öğretmenler, idareciler, öğrenciler ile çok sayıda sporsever izledi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ekim, bu ve benzeri etkinliklerin artmasını istediklerini, ayrıca salonun her zaman öğretmenlere hizmet vermeye hazır olduğunu söyledi. Kaymakam Ortakçı'da, turnuvada centilmence mücadele eden öğretmenlere teşekkür etti.
9 takımın katıldığı ve 14 gün süren müsabakalar sonunda, Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) ile Şehirlioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri finalde karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen final maçında, YBO şampiyon oldu. Şehirlioğlu İlköğretim Okulu 2.,3 Eylül Ortaokulu'nu 3-1 yenen Selendi Çok Programlı Lisesi ise 3.'lüğü elde etti. Dereceye takımların kupa, madalya ve ödülleri protokol mensupları tarafından verildi.
(AÇ-ERG-Y)

04.12.2012 17:15:34 TSI

Editör: Wan Haber