Aydın'da 2008 yılında bu yana hizmet veren Özel Nysa Kadın Doğum Hastanesi'nde ilave ücretsiz poliklinik dönemi başladı.
2013 yılı ocak ayından itibaren genel hastaneye dönüşen Nysa Hastanesi'nde halkın poliklinik hizmetlerinden ücretsiz yararlanması için hastanede fark ücretlerinin kaldırıldığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yalçın Yarar, "Nysa Hastanesi bünyesinde tüm hastalarımız kaliteli sağlık hizmetini ücretsiz alacaklar" dedi.
Bilindiği gibi 2008 yılından itibaren Aydın merkezde hizmet veren Özel Nysa Doğum Hastanesi, 2013 yılı ocak ayından itibaren genel hastaneye dönüşerek bünyesinde var olan kadın doğum ve çocuk hastalıkları branşlarına ek olarak genel cerrahi ve dahiliye bölümlerini de dahil etmişti. Bu yıl içerisinde daha birçok branşı hastane hizmetine sokacaklarını belirten Özel Nysa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yalçın Yarar, "Aydın ve çevresine daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Halkın ücretsiz poliklinik hizmetlerinden yararlanması için hastanede fark ücretlerini kaldırdık. Tüm polikliniklerden, laboratuar hizmetlerinden ve bazı görüntüleme yöntemlerinden ücret alınmaksızın halkımıza hizmet verilecek. Bu yıl sağlıkta kalite programına ağırlık vereceğiz. Tüm halkımız Nysa Hastanesi bünyesinde ücretsiz ama kaliteli sağlık hizmeti almaya devam edecek" diye konuştu.
(İK)

20.02.2013 12:29:29 TSI

Editör: Wan Haber