Kırıkkale Belediye Meclisi, inşaatı tamamlanarak hizmete açılan yeni meclis salonunda 2013 yılının ilk toplantısını yaptı.
Kırıkkale Belediyesi, Belediye Ticaret Merkezi üzerinde inşa edilen yeni meclis toplantı salonunda 2013 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz Başkanlığında düzenlenen toplantıda gündemin ilk maddesi olarak İtfaiye, zabıta, koruma ve güvenlik personellerinin fazla çalışma ücretleri belirlendi. Gündemin ikinci maddesinde sözleşmeli personellerin ücretleri belirlendi, üçüncü maddesinde ise Temizlik İşleri Müdürlüğünün görev, yetki, sorumluluk ve çalışma yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise 5393 Sayılı Yasanın 25. maddesince denetim komisyonu üyeleri seçildi. Gizli oy ile yapılan oylamada 26 geçerli oy kullanıldı. Oylamada, Ali Aydoslu, Ramazan Veske, Osman Babacan ile Recep Ünlü komisyon üyesi seçildi.
İçme Suyu Arıtma Tesisine malzemeli bakım onarım işi için kredi çekilmesi maddesi ise bir sonraki meclis toplantısında görüşülmek üzere ertelendi. Gündemin yedinci maddesi olarak görüşülen şehir merkezinde muhtelif caddelerde andezit kaplama ve aydınlatma işi için kredi çekilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı. Sekizinci madde gereğince görüşülen kilit parke, bordür, yağmur oluğu alımı, nakli, sökümü ve yapım işi kapsamında 6 milyon 150 bin lira kredi kullanılması onaylandı. Dokuzuncu madde olarak görüşülen kilit parke, bordür, yağmur oluğu alımı, nakli, sökümü ve yapım işi için 5 milyon 100 bin lira kredi çekilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı. Son olarak, komisyondan gelecek imar plan tadilatları ile imar plan tadilat talepleri, imar tadilat komisyonuna havale edildi.
(VY-BÖ)

07.01.2013 16:24:11 TSI

Editör: Wan Haber