Kahramanmaraş Engelliler Derneği Elbistan Şubesi'nin destek çağrısı kapsamında çalışmalara başlayan Elbistan Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı ve ekibi, temin etiği 2 adet tekerlekli sandalyeyi, sahiplerine teslim etti.
Kahramanmaraş Engelliler Derneği Elbistan Şube Başkanı Nursel Pekcan ve yönetimi tarafından karşılanan jandarma personeli, kendi birimlerinde toplandıkları onlarca mavi kapağı dernek yönetimine teslim etti.
Dernek binasında düzenlenen mütevazı bir törenle tekerlekli sandalyeleri sahiplerine teslim eden Binbaşı İbrahim Yazıcı, 14 yaşındaki Muhammet Faruk Kurt'un önce elini öpmesi sonra hediyesini takdim etmesi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Engelliler Derneği Elbistan Şube Başkanı Nursel Pekcan, her sağlıklı insanın engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, Elbistan Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı ve ekibine teşekkür etti.
Çeşitli nedenlerle sağlık sorunları yaşayan vatandaşları engelli olarak görmediğini ifade eden Elbistan Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı ise, ellerinden geldiği kadar desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.
(OZR-Y)

05.02.2013 14:14:42 TSI

Editör: Wan Haber