Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camisi'nin eksikleri hakkında cami derneği ve cemaatten bilgi aldı.
Başkan Cengiz Ergün'ün yaptığı ziyarette caminin duvar düzenlemesinden zeminine ve şadırvanına kadar tamamen yenileneceğinin sözünü verdi ve aydınlatması için de programa dahil edileceğini söyledi. Turgut Özal Mahallesi Milli Birlik Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde çalışmanın başlayacağını müjdeleyen Başkan Ergün, "Bunun talimatını verdim. Bütün dış duvarlar ve zemini düzenlenecek. Aydınlatmayı da programa dahil edeceğiz" dedi. Başkan Ergün, caminin kullanılmaz durumda olan şadırvanının da yenilemesini yapacaklarını belirterek, Kısık Camisi'ne yapılan şadırvanın benzerini buraya kazandıracaklarının sözünü verdi. Cami cemaatinin diğer taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, caminin tüm eksiklerinin imkanlar ölçüsünde tamamlanacağını söyledi. Cami imamı ve cemaat Başkan Ergün'e teşekkürlerini sundu.
VATANDAŞTAN ADAYLIK ISRARI
Başkan Ergün'ün ziyaretinde, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler de gündeme geldi. Başkan Ergün'e 2014 yılında aday olması için ısrarda bulunan vatandaşlar, "Başkanım duyduk bu dönem son diyormuşsunuz. Sizi bırakmayız. Devam etmenizi istiyoruz" dedi. Vatandaşlara talepleri nedeniyle teşekkürlerini sunan Başkan Ergün de, seçimlere uzun bir sürenin olduğunu ifade ederek, "Her şeyin hayırlısı. Biz seçimleri değil, vatandaşlarımıza hizmeti düşünüyoruz" dedi.
(YB-ÖND-Y)

12.01.2013 15:42:58 TSI

Editör: Wan Haber