19-26 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Alanya İlçesinde yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasına Didim Belediyespor Tekvando takımı 2 sporcusu ile katılacak. Şampiyonaya 46 kg Türkiye Şampiyonu Merve Çelik ve 57 kg kardeşi Selda Çelik Didim'i temsil edecek.
19-26 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Alanya İlçesinde yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasına Didim Belediyespor Tekvando takımı 2 sporcusu ile katılacak. Şampiyonaya 2 sporcu ile katılacaklarını belirten Didim Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Altan Akyol "Türkiye'nin her yerinden 1500'ün üzerinde sporcu şampiyonaya katılacak. Bir hafta sürecek. Biz şampiyonaya 46 kg Türkiye Şampiyonu Merve Çelik ve 57 kg kardeşi Selda Çelik ile katılacağız. Amacımız şampiyondan iyi sonuçlar ve derecelerle dönmek; bunun için hazırlandık. Didim'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.
İlk kez Türkiye Şampiyonasında mücadele edeceklerini kaydeden Antrenör Akyol kendilerine destek olan Didim Belediyen Başkanı Mümin Kamacı'ya ve Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege'ye teşekkür etti.
(HÇ-MB-İK)

16.02.2013 13:36:59 TSI

Editör: Wan Haber