Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Boks Antrenörü Nihat Bilir Avrupa üçüncüsü olan sporcusu Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi öğrencisi Furkan Pank ve Gençler Türkiye üçüncüsü ve Türk Telekom Lisesi öğrencisi Umut Söylemez'i okullarında ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen Sportif Eğitim Uzmanı Gökhan Şevket Doğan beraberinde Antrenörler Nihat Bilir ve Tarık Demirci ilk olarak Türk Telekom Lisesi Müdürü Namık Karaman'ı makamında ziyaret etti.
Karaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nihat Hocamız bizim öğrencilerimizdendi. Biz onu yetiştirdik ve kendi kabiliyeti ile bir spor adamı oldu. Ve şimdi yine bizim okulumuzun öğrencilerinden Umut Söylemez'i bundan birkaç ay önce keşfetti. Ve Kısa bir süre içerisinde sporcumuz Türkiye üçüncüsü oldu. Nihat Hocamıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.
Sportif Eğitim Uzmanı Gökhan Şevket Doğan da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birçok faaliyeti olduğunu belirterek, "Hem sportif anlamda hem de gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için Gençlik Merkezimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Antrenörlerimiz de yetenekli sporcu tespitleri yaparak Bakanımızın Spor Kenti Samsun vizyonuna ulaşmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar" diye konuştu.
Okul Müdürü Namık Karaman'a boks eldiveni hediye edildikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
Türk Telekom Lisesi'nin ardından Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'ni de ziyaret eden Antrenör Nihat Bilir ve Gökhan Şevket Doğan burada da Okul Müdürü Yusuf Ziya Baştan'ı ziyaret ederek Avrupa üçüncüsü olan Furkan Pank'a hediye takdim ettiler.
(SAM-SLH-Y)

20.02.2013 16:03:20 TSI

Editör: Wan Haber