Arama Kurtarma Derneği Enstitü Sorumlusu Dündar Şahin ve AKUT Eskişehir Ekip Lideri Bilgin Türkmentepe, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.
Dündar Şahin, kendileri için Eskişehir'in önemli olduğunu, Marmara depreminde sağlayacağı lojistik desteğin büyük önem taşıdığını kaydetti. Şahin, kurulacak merkezin Eğitim ve Araştırma Enstitüsü olacağının altını çizerek, Tepebaşı Belediyesi'nin bugüne kadar kendilerine verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını ve oluşturacak yeni merkez için yer tahsisi konusunda destek istediklerini kaydetti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, AKUT'a verdikleri desteğin büyük anlam ifade ettiği belirterek, bu sürdürülebilir ilişkinin 3 yıllık bir geçmişi olduğunu söyledi. Başkan Ataç, AKUT'un zor günlerin sıcak dostu olduğunu, halk adına bir güvence olduğunu söyledi. Ataç, "AKUT'un bizimle beraber çalışması, bizden destek istemesi memnuniyet verici. Eskişehir'de eğitim enstitüsünün hayata geçirilmesi yönündeki talep konusunda AKUT'a destek vermek ve AKUT'u her zaman Tepebaşı sınırlarında görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
(GÖ-MŞ)

12.02.2013 12:14:23 TSI

Editör: Wan Haber