2020 senesinin aralık ayı içerisinde redmi 9 Power cep telefonunu tanıtımı yapıldı. Giriş seviyesinde bulunan bir telefon olma özelliğini taşıyan redmi 9 Power cep telefonunun batarya kapasitesi ve bir arka kamera çözünürlüğü oldukça iyidir.

Redmi 9 Power Ekran Özellikleri Nelerdir?

  • 120hz dokunmatik tepki hızlı başta olmak üzere 60hz ekran yenileme hızı ile 2343 x 1080 full HD+ piksel ekran çözünürlüğü,
  • 395 PPI Pixel yoğunluk özellikleri ile IPS ekran türü bulunmaktadır.
  • Corning Gorilla Glass 3 model dayanıklı cam ile üretilmiş olan ekrana çerçevesiz ve çentikli bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Telefonun ön kamerası ise bu çentik içerisinde yer almaktadır. Ayrıca telefon ekranının boyutu 6.53 inçtir.

Redmi 9 Power Kamera Özellikleri Nelerdir?

En çok dikkat çeken kamera özelliği genel itibarıyla 48 megapiksel çözünürlüğe sahip arka kameraya sahip olmasıdır. Harika fotoğraflar çekmeyi başaran ucuz bir telefonu satın almak isteyen tüketicilerin bu telefonu almaları tavsiye olunmaktadır redmi 9 Power ürününü tercih eden tüketiciler diyafram açıklık oranı  1.79 olan bu kamera 79 derecelik açı ile fotoğraf çekme özelliğine sahip olan 6 elementi bir kameradır. Portre fotoğraf çekebilme özelliği de bulunan bu cep telefonu HDR Panorama, zamanlayıcı, otomatik olarak ve sahne algılama özelliklerine sahip olan bir arka kamera 1080 piksel çözünürlüğünde video kaydı da yapabilir.

Editör: Wan Haber