WanHaber - ÖZEL

AK Parti Van İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 

Mevcut İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun tek listeyle katılması beklenen kongre Van Atatürk Stadyumu'nda yapılacak. 

HAZIRLIKLARA START VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanan AK Parti İl Başkanlığı çalışmalarına başladı. AK Parti Van İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Ferhat Atacan, hazırlıklarla ilgili bilgi verirken, "Vuslat sona eriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 31 Ekim'de kentimizde ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Henüz Cumhurbaşkanımızın ketimizdeki programları ile ilgili kesinleşmiş bir program yok. Hem Cumhurbaşkanımızın çalışma ekibinin, hem Van Valiliği'nin hem de bizim 31 Ekim'deki program ile ilgili toplantılarımız sürüyor. Özellikle gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve ilçe teşkilatlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. 31 Ekim'de Van, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızı yine bağrına basacak" şeklinde konuştu.

KONGRE ATATÜRK STADYUMU'NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Tanıtım ve Medya Başkanı Atacan 7. il olağan kongresi ile ilgili de açıklamalarda bulunurken "Genel merkezimizin takdirleriyle Van, 2023 hedeflerine İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ile yürüyecek. Dünya'nın ve ülkemizin içerisinden geçtiği pandemi süreci nedeniyle kongremizi Van Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kovid-19 bulaş riskine dikkat edilerek gerekli tedbirler alınacak ve çeşitli kurallar uygulanacak. Cumhurbaşkanımızın Van programı netleştiğinde kamuoyuyla paylaşacağız" cümlelerini kullandı. 

Editör: Wan Haber