Van Edremit merkezde ikamet eden İş adamı Eşref Gülsevinç  Van geleceği için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayarak bu dönem kentin vatana, millete, Van’a hizmet aşkı olan yeni yüzlere  ihtiyaç olduğunu belirtti.

Yılardır hem yurt dışında hem de Türkiye’de önemli alanlarda faaliyetleri olan AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı İş adamı Eşref Gülsevinç , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 24 Haziran seçimlerin startının verilmesi ardında Van için bu yükün altına girdiğini söyleyerek şunları söyledi:

Gülsevinç, ”yıllardır önemli alanlarda yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz sonucu yatırımlarımızın % 90’nı Van’a yapmış bulunmaktayız ve Allah nasip ederse yatırımlarımızı yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü  Van’ın ve Vanlının en çok buna ihtiyacı var. Bizler bu yatırımları yaparken tek amacımız Van olmuştur.  Kentin eğitimi ve ekonomisi için hep çalıştık. Bu günde aday adayı olmamızın tek nedeni Van’dır. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği seçimi için siyaset yapmaktan büyük onur duyuyorum. İş hayatımızdaki tecrübeyi bu seferde Van için harcamak istiyorum. Hizmetin nasıl verileceğini, sorunların ve sıkıntıların, nasıl giderileceğini, bizzati karşılaşmış olduğumuz sorunlardan dolayı çok iyi biliyoruz. Bunun için hizmete talip oldum. Bu seçimin ülkemize, milletimize ve Van’ımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. " dedi.

Editör: Wan Haber