TBMM'de yaptığı skandal açıklamalar sonrası CHP'li Engin Özkoç hakkında 3 ayrı fezleke düzenlendi. Fezlekeler, Meclis'te karma komisyona gönderildi

TBMM'de skandal açıklamalar yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Engin Özkoç hakkında 3 ayrı fezleke Meclis'te karma komisyona gönderildi.

Rusya dönüşü gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engin Özkoç'un skandal açıklamalarına çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanıyım. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına kalkıp da bu tür edepten, ahlaktan yoksun, böyle akla hayale gelmeyecek hakaretleri yapmaya ne yasalarımız ne örfümüz ne adetimiz müsaade eder. Tabi dün TBMM bugüne kadar yaşamadığı bir tabloyu yaşadı. Ülkemizde parlamentonun böyle tabloyu yaşamasını hiç istemezdik." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan biri cumhurbaşkanına hakaretten olmak üzere 3 ayrı fezleke Meclis'te karma komisyona gönderildi.

NE OLMUŞTU?

CHP'li Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal hakaretleri sonrası TBMM'de yumruklu kavga çıkmıştı. CHP'li Engin Özkoç'un skandal hakaretleri ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, harekete geçerek 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlattı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 milyon TL'lik dava açarken, Adalet Bakanlığı, Özkoç ile ilgili fezleke TBMM'ye gönderdi. SUPERHABER

Editör: Wan Haber