WanHaber - Haber Merkezi

AK Parti Erciş ilçe Teşkilatı İstifa depremi ile sarsıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Dürdane Şahin ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri toplu şekilde istifasını açıkladı.

"İSTİFA KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Başkan Dürdane Şahin yaptığı açıklamada 18 Mart 2018'den bu yana görevlerini onur ve gururla yürüttüklerini belirtirken "AK Parti Erciş Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerii olarak istifa kararı almış bulunmaktayız. Başta İl Kadın Kolları Başkanımız Havva Duran olmak üzere her zaman büyük özveri ve sadakatle yanımızda olan mahalle başkanlarımıza saha çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

"REİS-İ CUMHURUMUZUN VE PARTİMİZİN ARKASINDAYIZ" 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Şahin, açıklamasının devamında şu cümlelere yer verdi: "Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Reis-i Cumhurumuzun ve partimizin arkasında olmaya devam edeceğiz. Adı gibi AK olan davamızdan istifa etmemiz kesinlikle söz konusu değildir. Bugüne kadar nasıl dava bilinciyle hareket ettiysek bundan sonra da aynen devam edeceğiz."

İlçe Kadın Kolları yönetiminin AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam'la yaşadıkları anlaşmazlıklar dolayısıyla istifa ettiği öğrenildi. 

Editör: Wan Haber