Zeynep Özkaya, bir zamanlar ekranlara gelen ve büyük beğeni alan Sihirli Annem dizisinde rol almıştır. Sihirli Annem dizisinde ailesinin en küçük kızını canlandıran Çilek karakterine can vermiştir. İki yıl boyunca Çilek karakteri ile ekranlarda olan Zeynep Özkaya’nın diziden birden çıkması dikkat çekti. Zeynep Özkaya dizinin ikinci sezonunda, gerçek annesinin gelip onu alması ve herkesin hafızasını silmesi ile diziden çıkmıştı. Dizi final yapınca bile Çilek’i hatırlamayan ve bulamayan aile, evden taşınmıştı. Zeynep Özkaya’nın diziden çıkmasının sebebi kısa süre içinde açıklanmıştı. Zeynep Özkaya, o dönemde ağır sınavları olduğu için diziden çıkmıştı ve sınavlarına çalışmaya başladığı için rol alamamıştı. 
Zeynep Özkaya kimdir?
Sihirli Annem dizisinin Çilek’i Zeynep Özkaya, 1998 yılında hayata gözlerini açmıştır. Zeynep Özkaya İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve İstanbul’da hayatına devam etmektedir. Zeynep Özkaya birkaç projede yer alarak kendini göstermişti. Sihirli Annem dizisinden sonra birkaç projede daha yer almıştır ve şu an ekranlarda görülmüyor. Şimdilerde fenomen olan Zeynep Özkaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Bir yandan sınavlara hazırlanan ve sınav yapan Özkaya, bir yandan internet üzerinden tanıtımlar yaparak hayranlarına güzel ürünler sunmaya devam ediyor.
Zeynep Özkaya hangi burçtur?
Zeynep Özkaya 23 Ocak tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Zeynep Özkaya kova burcudur.
Zeynep Özkaya hangi dizilerde rol aldı?
Güzel isim Zeynep Özkaya ilk olarak Sihirli Annem dizisinde rol aldı. Çok küçükken başladığı proje uzun süre devam etmiştir. Sihirli Annem dizisinden sonra İki Aile adlı dizide iki yıl boyunca yer aldı. Birbirinden başarılı isimler ile birlikte rol alan Özkaya, bu projede de kendini net bir şekilde kanıtlamıştır. Üçüncü ve son olarak Eyvah Halam adlı dizide rol alan Zeynep Özkaya, daha sonra ekranlarda görülmemeye başladı.

Editör: Wan Haber