Ocak ayından itibaren çekimlerine başlanan ve merak uyandıran Yaşı 19 dizisi şimdiden merak konusu oldu. Dizi severler Yaşı 19 dizisini duyduktan hemen sonra oyuncularının kim olduğunu merak etmeye başladı. Gold filmin imzasını Taşıyan dizide çok merak edilen karakterlerden biri de Banu karakteri oldu.

Dizideki başarılı performansıyla adeta göz dolduruyor.

Yaşı 19 Banu Karakteri

Yaşı 19 yıl içinde Banu karakterine can verecek olan başarılı ve güzel oyuncu Asena Tuğal’dır.

 Asena Tuğal’ı merak eden pek çok okur ve izleyici var. Bu makalede Asena Tuğal’ın kim olduğu ile ilgili detaylı bilgiler sizlere sunulacak.

Asena Tuğal Kimdir?

1 Ocak 1984 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1,75 boyundadır. 2000 senesinde bazı kanallarda haber muhabirliği görevini üstlenmiştir. 2006 senesinde katılmış olduğu güzellik yarışmasında 4. Seçilmeyi başlanmıştır. Üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde matematik ve fen bilimleri fakültesinde bitirmiştir. 2008 senesinden bu yana aktif bir şekilde oyunculuk ile ilgilenen oyuncu, ilk deneyimini Akasya Durağı dizisindeki Ezgi karakteri ile yaşamıştır.

Asena Tuğal'ın Sevgilisi Var Mı?

2018 senesinde Şahin Irmak ile beraberliği olmuştu. Mutlu bir beraberliği olan Asena Tual ve Şahin Irmak çifti Geçtiğimiz aylarda nişanlanmak kararı almış ve nişanlanmışlardı. Düğün tarihleri ise henüz kesin olarak belli değildir.

Asena Tuğal ile ilgili herhangi bir gelişme yaşandığında bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber