FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine geçtiğimiz günlerde yeni bir oyuncunun katıldığı haberini almıştık. Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade gibi dizinin kemik oyuncularının ayrılmasıyla kadroya yeni isimler eklenmeye devam ediyor! En son Şahika karakterine veda ettikten sonra Med Yapım diziye yeni bir isim eklendiğini duyurdu!

Yapım şirketinin açıklaması ile birlikte Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılacak olan yeni isim belli oldu! Güzel oyuncu Ece Dizdar bundan böyle Yasak Elma dizisinde yer almaya başlayacak! Şu an ünlü oyuncunun dizide hangi karakterde karşımıza çıkacağı bilinmese de bu karakterin oldukça önemli olacağı kesin gibi! Ece Dizdar'ın dizinin sezon finalinde mi yoksa yeni sezonda mı karşımıza çıkacak bilgisi de henüz bilinmiyor. 


Ece Dizdar kimdir?
23 Kasım 1981 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Babasının işi nedeni ile çocukluk yıllarında birçok şehirde yaşamış aynı zamanda Pakistan, İngiltere ve Belçika gibi ülkelerde de bulunmuştur. Oyunculuğa ilgisi çocuk yaşlarda başlamış ve 12 yaşındayken Belçika'da gittiği okulunun müzikallerinde yer almıştır. Daha sonrasında müzikal oyunculuk, dans ve müzik üzerine de eğitimler almış ve sahnelere çıkmıştır. Üniversite eğitimini ise i Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde tamamlamıştır. Ardından Londra'da özel oyunculuk eğitimi alan Ece Dizdar daha sonra ise DOT Tiyatrosuna katılmış ve burada birçok oyunda rol alarak sahnelere adımını atmıştır. Aynı zamanda oyun çevirmenliği de yapmıştır. 2002 senesinde En Son Babalar Duyar isimli dizide yer alarak ilk kez ekranlarda yer almıştır. Ardından Eski Şehrin İnsanları, Al Yazmalım, Güneşi Beklerken, Beş Kardeş ve Arkadaşlar İyidir gibi dizilerde yer alarak seyirci karşısına çıkmıştır. 2017 senesinde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde İdil karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Güzel oyuncu aynı zamanda Fi ve Alef isimli internet dizilerindeki rolleri ile de karşımıza çıkmıştır.

 

Editör: Wan Haber