Son dönemde yer aldığı projelerle ön plana çıkan Çağlar Ertuğrul ekranların en sevilen isimleri arasında yer almayı başaran oyuncular arasında yer alıyor. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile büyük bir ilgi gören ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul şu sıralar Teşkilat dizisindeki rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Daha önce yer aldığı yapımlarla da adından sıkça bahsettiren Çağlar Ertuğrul, TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisindeki Serdar rolü ile büyük bir beğeni topluyor. Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağlar Ertuğrul'u yakından tanımaya ne dersiniz?


Çağlar Ertuğrul kimdir?
5 Kasım 1987 senesinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bornova Lisesinden mezun olan Çağlar Ertuğrul daha sonra Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Üniversite yıllarında oyunculuk ile ilgilenmeye başlayan Çağlar Ertuğrul burada 'Romeolar ve Julietler' isimli bir tiyatro oyununda yer almıştır. Daha sonra farklı oyunlarla sahneye çıkma fırsatı yakalayan Çağlar Ertuğrul oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. 35 buçuk sanat evinde oyunculuk üzerine eğitim alan Çağlar Ertuğrul ilk olarak Benim İçin Üzülme dizisiyle ekranlarda yer almıştır. Daha sonra Beyaz Karanfil ve Boynu Bükükler gibi dizilerde de yer alan Çağlar Ertuğrul asıl çıkışını ise başrolünü oynadığı Dağ isimli sinema filmiyle yapmıştır. Ardından Panzehir ve Bana Masal Anlatma gibi sinema filmlerinde de yer alan Çağlar Ertuğrul, Dağ II sinema filminde de yer almıştır. 2017 senesinde Nazan Kesal ve Deniz Baysal ile birlikte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yer alarak büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Ardından Özge Özberk ile birlikte Afili Aşk dizisinde yer alan Çağlar Ertuğrul, 'Yanımda Kal' ve 'Kızım Gibi Kokuyorsun' filmlerinde de yer almıştır. Çağlar Ertuğrul şu an ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yer almaktadır.

 

Editör: Wan Haber