Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin sevilen oyuncusu olan Şahap Sayılgan, sevilen ve beğenilen bir isim oldu. Sihirli Annem dizisinde Sadık karakteri ile ön plana çıkmış ve çok beğeni kazanmıştı. Sadık karakteri ile yıllarca ekranlarda olan Sayılgan, Sihirli Annem haricinde birçok projede de kendini göstermiştir. Birçok projede kendini gösteren Sayılgan, ekranların en sevilen yüzleri arasında yer aldı. Şahap Sayılgan’ın kim olduğu konusunda soru işaretleri var. Şahap Sayılgan’ın kilosu, boyu, aile hayatı ve kariyer hayatı merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. 
Başarılı oyuncu Şahap Sayılgan kimdir?
Başarılı oyuncu Şahap Sayılgan 1966 yılında hayata gözlerini açmıştır. İzmirli olan başarılı oyuncu Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarı ve Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Sayılgan, 1980 yılından beri ekranlarda olan bir isimdir. Tiyatro ile başladığı kariyerinden sonra televizyon dünyasının en sevilen yüzü olmuştur. Oyuncu ve sanatçı olan Şahap Sayılgan bir döneme damga vuran dizilerde rol almıştır. Özellikle Sihirli Annem dizisinde rol aldığı Sadık karakteri ile gündem oldu. Sihirli Annem dizisindeki karakteri ile yoğun ilgi gören Şahap Sayılgan, gösterdiği baba performansı ile tam not almıştır ve şimdilerde hala izlenen bir proje olmuştur. 
Şahap Sayılgan hangi burçtur?
Tecrübeli oyuncu Şahap Sayılgan 3 Mart tarihinde hayata gözlerini açtı. Şahap Sayılgan Balık burcudur. 55 yaşında olan başarılı oyuncu birçok başarılı projede yer almıştır. 
Şahap Sayılgan hangi dizilerde rol aldı?
Ferhunde Hanımlar, Sihirli Annem, Bizim Evin Halleri, Hayatım Sana Feda, Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de ve Az Gittik Uz Gittik adlı projelerde başarılı bir şekilde rol alan Şahap Sayılgan tiyatro konusunda da birçok başarıyı elde etmiştir. Şahap Sayılgan’ın şimdilerde yeni bir projesi yok. 

Editör: Wan Haber