Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Tiktok sosyal medya uygulamasında uzunmakarna kullanıcı adını taşıyan Özgür Balakar arasında tartışma yaşandı.

Peki uzunmakarna kimdir? Özgür Balakar kimdir ve kaç yaşında? NE oldu? Olayı nedir?

Sosyal medyada uzunmakarna kullanıcı adını kullanan Özgür Balakar Demet Akalın'ın küçük kızı Hira'dan 7 bin TL aldı. Hira Kurt, uzunmakarna adlı hesaba Tiktok üzerinden 7 bin lira destek gönderdi. Kredi kartı ekstresinde durumu farkeden Demet Akalın çılgına dönerek açıklama yaptı Demet Akalın Özgür Balakar'a karşı dolandırıcı suçlamasında bulundu. 

ÖZGÜR BALAKAR KİMDİR?
Özgür Balakar sosyal medya hesaplarını uzunmakarna adıyla kullanmakta. 10 Haziran 1998 yılında Kocaeli'nde doğan fenomen, 22 yaşındadır. Şu an İstanbul'da yaşamakta. Yaptığı kombinlerle çok beğenilen Özgür Balakar, 1.64 boyunda 43 kilogramdır. Burcu ise yengeç. TikTok'ta çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

ÖZGÜR BALAKAR TIKTOK HESABI
uzunmakarna kullanıcı adıyla yer aldığı TikTok'ta güncel olarak yaklaşık 4.5 milyon takipçisi bulunan Özgür Balakar, 230 milyona yakın beğeniye sahiptir.

ÖZGÜR BALAKAR INSTAGRAM HESABI
TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Özgür Balakar, Instagram'da 1 milyon takipçiye sahiptir.

Youtube kanalını 1 Haziran 2015 tarihinde açtı. Bu zamana kadar pek çok videosunu paylaştığı hesabında 39.788.341 görüntülemeye ve 512 bin aboneye sahiptir.

Editör: Wan Haber