Sosyal medya hesaplarının gözde hesabı Melodi Elbirliler, fenomen ve öğretmendir. İnstagram fenomeni olan ünlü isim, Arda Türkmen ile olan aşkı ile sık sık gündeme gelen bir isimdir. Melodi Elbirliler’in kim olduğu ve nasıl biri olduğu merak konusu oldu. İnstagram hesabı kısa süre içinde büyük kitlelere ulaşmıştır. Arda Türkmen ile muhteşem bir birlikteliği devam ettiren Elbirliler, sık sık sevgilisinin projelerini paylaşıyor ve destek olmaya çalışıyor. Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen’in kim olduğu merak edilen bir konu oldu.
Melodi Elbirliler kimdir?
Ünlü fenomen Melodi Elbirliler 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan ünlü isim İzmir’de dünyaya gelmiştir ve İzmirlidir. Melodi Elbirliler Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olmuştur. Hem ingilizce öğretmenliği yapan hem de sosyal medya ile yakından ilgilenen Elbirliler, şimdilerde sık sık gündeme geliyor. Paylaşımları ile dikkat çeken Elbirliler, güzelliği ile herkesin beğenisini de topluyor.
Melodi Elbirliler hangi burçtur?
Ünlü fenomen Melodi Elbirliler Akrep burcudur. 
Arda Türkmen kimdir?
Arda Türkmen 1975 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da doğup büyüyen ünlü isim birçok eğitim almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme okuyan Türkmen aynı zamanda Sanat ile alakalı olduğu için Sahne ve Gösteri sanatları bölümünü de okumuştur. Çift anadal yapan Türkmen, yemek konusunda büyük ilgi duymuştur ve yemek dünyasına giriş yapmıştır. Birçok tarifi ile gündeme gelen Arda Türkmen, yemek konusunda birçok kitap çıkartmıştır ve televizyon programları sunmaktadır. Arda Türkmen, yemek konusundaki tüm hünerlerini seyircilerine sunmaya devam ediyor. Ünlü şef fenomen olan Melodi Elbirliler ile birlikte aşk yaşamaktadır. Çıkardığı kitaplar yoğun kitlelere görmüştür. Arda Türkmen televizyon dünyasının en çok izlenen programlarını yapmıştır.

 

Editör: Wan Haber