İlker Ayrık başarılı oyuncu ve sunucudur. Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışmanın sunucusu olarak oldukça ses getirmişti. Komedi tarzında birçok projede yer almıştır. Yer aldığı her projede başarılı olmuş ve kendini çok kez göstermiştir. İlker Ayrık kısa bir süre önce Seksenler dizisine geri döneceği haberleri ile gündemi sallamıştı. Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışmanın sunucusu olduğu için dizinin yeni sezonunda yer alamayan ünlü oyuncu, güzel haberi verdi. Başarılı oyuncu kısa süre sonra Seksenler dizisinde kendini gösterecek ve izleyicileri tekrar kahkahalara boğacak.
İlker Ayrık kimdir?
Başarılı oyuncu İlker Ayrık, 1979 yılında hayata gözlerini açtı. Ayrık lise mezunu olduktan sonra oyunculuk kariyerine başlamak istedi ancak eğitim alması konusunda ısrar eden ailesini kırmadı. Tiyatro bölümü okumak isteyen Ayrık, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlker Ayrık, hayatının her alanında tiyatro ve sinemayı görmek istedi. Kendisi gibi okumak isteyen ve televizyon dünyasına girmek isteyen nesiller için bir girişim yaptı. Aykut Taşkın ile birlikte ortak olarak Pervasız Tiyatro kurucusu oldu. Oyuncu olmak isteyen nesilleri yetiştirdi diğer yandan kendi kariyerini yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. 
İlker Ayrık kiminle evli?
Başarılı oyuncu İlker Ayrık 2009 yılında eşi Sanem Ayrık ile dünya evine girmiştir. Uzun yıllar birliktelikleri devam eden ikili mutlu bir evlilik sürdürmeye devam ediyor. 
İlker Ayrık hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu İlker Ayrık Yapışık Kardeşler, Çakallarla Dans Tüm Serisi, Müstakbel Damat, Seksenler, Kedi Özledi, Yanlış Anlama, Geniş Aile, Kısmet, Aslı ile Kerem, Karınca Yuvası, Memlekette Demokrasi Var ve Cesaretin Var mı Aşka gibi birçok başarılı projede yer almıştır. Geniş Aile dizisinde yıldızı parlayan ünlü oyuncu şimdilerde tekrar Seksenler için ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber