İkiz kardeşi ile birlikte sık sık gündeme gelen başarılı oyuncunun kim olduğu konusunda birçok soru işareti var. Hazal Filiz Küçükköse, dev yapıtlarda yer almış bir isimdir. Güzelliği, zarifliği, başarılı olması, oyunculuğu ile dikkat çeken Hazal Filiz Küçükköse, kariyerinin basamaklarını yavaş yavaş çıkmaya devam ediyor. Ekranların tanınan yüzü olmasına çok sevinen ve mutlu olduğunu söyleyen Hazal Filiz Küçükköse, kariyerini bu yönde ilerlettiği için de kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.
Hazal Filiz Küçükköse kimdir?
Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 1988 yılında hayata gözlerini açmıştır. Mersin doğumludur ve Mersinlidir. Eğitimleri için İstanbul’a gelen Küçükköse, televizyon dünyasına adım attıktan sonra başarılı bir oyuncu olmuştur. Kendini göstermiştir ve şimdilerde yoğun ilgi gören oyuncuların arasında yer almaktadır. Zemheri dizisinde sergilediği performans ile büyük ilgi görmüştür. 
Hazal Filiz Küçükköse hangi dizilerde rol aldı?
Hazal Filiz Küçükköse Kara Sevda, Beni Affet, Rüya, Zemheri, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kalbim Seni Seçti, Günahkar ve Ustura Kemal adlı projelerde yer almıştır. Yer aldığı her projede kendini göstermeyi başaran Küçükköse, yönetmenlerin adeta göz bebeği olmuştur.
Hazal Filiz Küçükköse hangi burçtur?
Başarılı ve güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 8 Şubat tarihinde dünyaya gelmiştir. Hazal Filiz Küçükköse Balık burcudur. 
Hazal Filiz Küçükköse kiminle evli?
Hazal Filiz Küçükköse 2014 yılında Tuan Tunalı ile dünya evine girdi. Ancak ikili bu evliliği noktalama kararı aldı ve 2018 yılında yollarını ayırdılar. Hazal Filiz ise yoluna sadece kariyerini düşünerek devam etti. Kariyerinde en iyisi olmak için çalışmalarına ve eğitimlerine devam ediyor. İkilinin bu evliliklerinden bir çocukları yok. Hazal Filiz Küçükköse’nin ise hayatında sevgilisinin ya da görüştüğü birinin olmadığı biliniyor. 

Editör: Wan Haber