Çok Güzel Hareketler Bunlar programının sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı dizi oyuncusu oldu. Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız ile izleyicinin karşısına çıktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında skeçler yazan ve oynayan Hamza Yazıcı, yeni dizisi ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyordu. Camdaki Kız dizisi ile ekranlara gelen Yazıcı herkesten tam not aldı. Herkesin beğenisi kazanan ünlü isim, dizide kendini göstermeye devam ediyor.1,28 cm boyu ile gündem olan Hamza Yazıcı yer aldığı programda sık sık boy şakaları ile izleyicileri kahkahalara boğuyor.
Hamza Yazıcı kimdir?
Ünlü oyuncu Hamza Yazıcı 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. 2008 yılında başladığı kariyer hayatına başladı. Hamza Yazıcı eğitimini birçok yerden aldı. Temel tiyatro eğitimini birçok yerden alan Yazıcı, 13 yıldır kariyerine devam etmiştir. Birçok projede yer alan ünlü oyuncu Hamza Yazıcı, ekranların muhteşem dizisi olan Camdaki Kız ile gündem oldu. Hamza Yazıcı son zamanlarda ekrana gelen en muhteşem dizide oyunculuğunu gösteriyor.
Tako olay oldu!
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan Camdaki Kız ile gündeme gelen Hamza Yazıcı, dizide Tako isimli bir karaktere can vermektedir. Tako, Koroğlu ailesinin hizmetindedir. Evdeki her türlü olay ondan sorulur. Özellikle Koroğlu ailesinin babasının hizmetinde olay Tako, herkesin ev içinde plan ve düzeninden sorumludur.
Hamza Yazıcı hangi dizilerde rol aldı?
Hamza Yazıcı Çılgın Kamp, Polis Akademisi Alaturka, Kolonya Cumhuriyeti ve Organize İşler Sazan Sarmalı projelerinde yer almıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında rol aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekranlarından ünlenen isim şimdilerde Camdaki Kız adlı dizi ile gündeme gelmeye devam ediyor. 
Ünlü oyuncu Hamza Yazıcı’nın burcu ne?
Televizyon dünyasının sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı kova burcudur. Yazıcı Şubat ayında dünyaya gelmiştir.

Editör: Wan Haber