Ünlü şarkıcı Halil Sezai evliliğe giden yolda ilk adımı atarak sevgilisi Melike Beşli'ye evlilik teklifi etti. Bir önceki evliliği 15 gün süren Halil Sezai'nin Melike Beşli ile yuca kurma hazırlığında olduğu öğrenildi. Peki Melike Beşli kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 

Oyunculuk ve şarkıcılık performanslarıyla milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Halil Sezai evleniyor. Komşusunu darp ettiği görüntüleriyle Türkiye gündemine oturan ve kısa süre cezaevinde kalan Halil Sezai yeniden evlilik yoluna girdi. 

2015 senesinde Zehra Kaya ile evlenen Halil Sezai, 15 gün sonra boşanma kararı almıştı. Sezai o dönem yaptığı açıklamada sevgiliyken de ayrılıkları yaşadıklarını evliliğin aralarındaki sorunu çözeceğine inandıkları için evlendiklerini kaydetmişti. Halil Sezai evli olarak hayatlarını yürütemediklerini ve boşandıklarını duyurmuştu. 

HALİL SEZAİ KİMİNLE EVLENİYOR?

Usta şarkıcı Halil Sezai şimdilerde Melike Beşli ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Sevgilisi Melike Beşli'ye tektaş yüzük alan Sezai, evlilik teklifine olumlu yanıt aldı. Herkes Halil Sezai'nin evlilik kararı aldığı Melike Beşli'yi merak etmeye başladı.

MELİKE BEŞLİ KİMDİR? kAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Melike Beşli, kariyerine 2015 yılında BKM Mutfak'ta prodüksiyon asistanı olarak başladı. Aynı yıl Halil Sezai ile yapımcı olarak çalışmaya başlayan Melike Beşli, Kayıp Müzik Prodüksiyon firmasında da dijital yönetici görevinde bulundu. 

2020 Şubat ayında ise TRT Belgesel kanalında yapımcı olarak başladı. Beykent Üniversitesi'nde sinema alanındaki eğitimi devam ediyor.

Editör: Wan Haber