İçimizden Biri adlı dizinin oyuncuları tek tek bulunmaya devam ediyor. Başrollerdeki kişiler için çalışmalar yapan ekip, dizinin başrol oyuncusu olarak çok güzel bir yüz buldular. Daha önce birçok projede birlikte çalıştıkları Gizem Güneş ile anlaşma imzaladılar. Güzel oyuncu ile daha önceki projede de bir arada olan yönetmen,  yeni ismin çok başarılı ve yetenekli olduğunu düşünüyor. Dizinin yönetmeni güzel oyuncu ile anlaşma sağladıktan sonra güzel haberi duyurdu. Gizem Güneş ile anlaşma yapan yönetmen, diğer başrol için yüz aramalarına başladı. Hristiyan birini canlandıracak olan Adam karakteri için yüz arayan yönetmen set çalışmalarına devam ediyor.
Gizem Güneş kimdir?
Güzel oyuncu Gizem Güneş 1995 yılında hayata gözleri açtı. İstanbul’da doğup büyüyen Gizem Güneş eğitim hayatı boyunca kariyeri hakkında pek düşünmedi. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi mezunu olan güzel oyuncu eğitim hayatı bittikten sonra soluğu televizyon dünyasında almıştır. İçimdeki Fırtına isimli dizi ile kariyerine adım atan güzel oyuncu son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yer aldı. Yer aldığı projelerde büyük ses getiren Gizem Güneş, şimdilerde İçimizden Biri adlı proje için başrol olmaya hazırlanıyor.
Gizem Güneş hangi dizilerde rol aldı?
Gizem Güneş Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Sesinde Aşk Var, Binbir Gece ve İçimdeki Fırtına isimli dev projelerde yer almıştır. Yer aldığı her projede büyük bir başarı ortaya çıkarmıştır. Başarı oyuncu yeni projesinde başrol olacağı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
İçimizden Biri hangi kanalda olacak?
Yeni yaz dizisi olan İçimizden Biri adlı proje Show TV ekranlarında olacak. Yeni yaz dizisi bir ay sonra izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Korona virüsünün yayılmaması ve normalleşme sürecinin başlaması halinde yeni dizi çekimlerinin hız kesmeden devam etmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber