Sevilerek izlenen program hergün dahada zorlu ve rekabetli geçiyor peki kim en yüksek puanı aldı en başarılı yarışmacı kim olacak kaynanalr nasıl değerlendirme yapıyorlar en başarılı bulunan gelin hangisi en başarısız gelin hangisi?Gelinim Mutfakta kaynana Nuray Yiğit kimdir? Gelinim Mutfakta kayınvalide Nuray Hanım ve gelini Aslıhan kimdir? Gelinim Mutfakta Kayınvalide Nuray Yiğit Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Gelinim Mutfakta yarışmacısı kayınvalide Nuray Yiğit kimdir? Nuray Yiğit kaç yaşında? Nuray Yiğit nereli? Nuray Yiğit kaç yıllık evli? Nuray Yiğit kocası kim?

Gelinim Mutfakta Kayınvalide Nuray Yiğit Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Kanal D'nin gelin kaynana yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonuna Demet Akalın sunumuyla başladı.

İlk olarak Fatih Ürek'in sunumuyla reyting rekorları kıran daha sonra sunucu değişikliği ile Onur Büyüktopçu'nun geldiği geçtiğimiz sezon ise Seda Sayan'ın yer aldığı Gelinim Mutfakta programı bu sezon ise Demet Akalın'ın sunumuyla ekrana geliyor.

Gelinim Mutfakta yeni sezona merhaba dedi. Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışmacıları araştırılmaya başladı bile. Gelinim Mutfakta bu sezonda yine iddialı gelin ve kaynanalar ile çok konuşulacağa benziyor. Onlardan biri de gelin Aslıhan Yiğit ve kaynanası Nuray Yiğit oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmacısı kayınvalide Nuray Yiğit kimdir? Nuray Yiğit kaç yaşında? Nuray Yiğit nereli? Nuray Yiğit kaç yıllık evli? Nuray Yiğit kocası kim?

Gelinim Mutfakta Nuray Yiğit Kimdir?

Kaynana Nuray Yiğit 1967 doğumlu. 54 yaşında olan kaynana aslen Ordu'lu. Nuray Hanımın eşi ise Erzurum'lu.

Gelini Aslıhan ile yarışan Nuray Hanımın 2 oğlu var. 

Editör: Wan Haber