Çukur dizisi tüm hızı ile devam ederken sona yaklaştı. Çukur dizisi kısa bir süre sonra veda edeceğini duyurdu. Çukur dizisinin sevenleri, dizinin veda edeceği haberlerine çok üzüldüler ancak bir yandan final bölümünde neler olacağını merak ettiler. Çukur dizisi dört sezondur en çok izlenen ve en çok beğenilen dizilerden biridir. Yer aldığı günlerde reyting skorlarını zorlayan veriler elde edilmiştir. Bir süre sonra ekranlara veda edecek olan Çukur dizisinin oyuncuları da son derece dikkat çekiyor.. Çukur dizisinden birbirinden ünlü ve başarılı isimleri dikkat çekmeye devam ediyor. Çukur dizisinin Vartolu karakteri olan Erkan Kolçak Köstendil, araştırılmaya devam ediyor. Son günlerde sık sık gündem olan ve reklamların vazgeçilmez yüzü olan oyuncunun aslında kim olduğu büyük merak konusu oldu.
Erkan Kolçak Köstendil kimdir?
Erkan Kolçak Köstendil, 1983 yılında hayata gözlerini açmıştır. Köstendil, Bursa’da dünyaya gelmiştir ve Bursalıdır. Tiyatro ve oyunculuk alanına büyük ilgi duyan ve kariyerini bu yönde ilerletmek isteyen Erkan Kolçak Köstendil, zamanla bu kariyer hedefini tamamlamıştır. Erkan Kolçak Köstendil, oyunculuk konusunda olduğu gibi yazarlık ve yönetmenlik kariyerinde de büyük başarı sağlamıştır. 2005 yılından bu yana etkin bir şekilde ekranlarda olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra çektiği kısa filmler ile birçok ödül kazanmıştır. Erkan Kolçak Köstendil, ekranların sevilen yüzü Bülent Şakrak ile akrabadır. 
Erkan Kolçak Köstendil hangi burçtur?
Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak tarihinde dünyaya gelmiştir. Erkan Kolçak Köstendil Oğlak burcudur.
Erkan Kolçak Köstendil hangi dizilerde rol almıştır?
Erkan Kolçak Köstendil Kurtlar Vadisi, Yılan Hikayesi, Çukur, Bir Deli Sevda, Görünen Adam, Babalar ve Evlatlar, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Çarpışma gibi projelerde yer almıştır. Yer aldığı birçok projede beğeni kazanmıştır. 

Editör: Wan Haber