Maraşlı dizisinin yeni oyuncusu olarak birçok isim duyruldu. Oyuncular içinde başarılıı ve tecrübeli Engin Yüksel dikkat çekti. Birçok projede yer alan ve sert baba rollerinin yıldızı olan Engin Yüksel, yeni dizisinde boy gösterecek. Maraşlı dizisinin yeni oyuncusu olan isimleri görenler hemen araştırmaya başladı. Engin Yüksel’in bilinen bir yüz olması ve birçok başarılı projede yer alması çok dikkat çekti. Maraşlı dizisi son zamanların en başarılı ve en çok reyting alan dizisi olarak biliniyor. Dizinin yeni bölümleri büyük bir ilgi ile izleniyor.
Engin Yüksel kimdir?
Başarılı oyuncu Engin Yüksel 1969 yılında hayata gözlerini açtı. Engin Yüksel Adapazarı doğumludur ve bir süre orada yaşadıktan sonra İstanbul’a gelmiştir. Oyunculuk ve televizyon dünyasına ilgi duymaya başlayan Yüksel, kısa zaman içinde keşfedilmiş bir yüzdür. Ünlü oyuncu uzun yıllar boyunca sinema ve dizi dünyasına katkı sağlamıştır. Yıllar önce başladığı oyunculuk kariyeri şimdilerde hala devam etmektedir. Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinde yer almıştır. Gösterdiği başarılı performanslar ile herkesten tam not almayı başarmıştır. 52 yaşındaki başarılı oyuncu şimdilerde Maraşlı dizisinin kadrosuna dahil oldu. 
Engin Yüksel hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu Engin Yüksel Kenan’da Bir Kuyu, Ezo Gelin, Hür Köle, Hür Adam, Bozkır, Son Osmanlı Yandım Ali, Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm, Çanakkale Yolun Sonu, Dersimiz Atatürk, Kod Adı KOZ, Allahın Sadık Kulu, Stajyer Mafya, İnşaat 2, Hoşgeldin Hayat, Son Mektup, Şirayet ve Beni Bekledinse gibi birçok projede yer almıştır. Yer aldığı çoğu proje reyting ve izlenme olarak zirveleri zorlamıştır. Engin Yüksel, Dersimiz Atatürk projesinde yer aldığı için çok konuşulmuştu. Başarılı bir şekilde rol aldığı birçok projeden tam not almıştır. 

Editör: Wan Haber