Doya Doya Moda Erhan’ın kim olduğu merak içerisinde araştırılmaya devam ediliyor. TV8'in sevilen yarışma programlarından biri olan ve hafta içi televizyon ekranlarına gelen Doya Doya Moda'da bazı yarışmacılar ön plana çıkmayı başarıyor ve izleyiciler bu yarışmacılarını kim olduklarını sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında araştırmaya devam ediyorlar.

 Peki Doya Doya Moda Erhan kimdir, Kaç yaşındadır, nerelidir, boyu kaçtır, mesleği nedir? İşte tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Doya Doya Moda Erhan Kimdir?

 Doya Doya Moda yarışma programına konuk olarak katılan Erhan Saffar, mankendir ve modellik yapıyor. Uğurkan Erez’in de defilelerinde bulunan bir isim olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 Giyim markalarından modellik yapan Erhan saffar, Ayşegül ile yaşamış olduğu tartışmalarla dikkat çekmişti. Erhan Saffar, Uğurkan Erez’in eski mankenlerinden biridir.

2012 senesinde Fashion Week mankenlik ve moda yarışında bulunmuştur. Pırlanta sektöründen geliyor, Kapalıçarşı'da çalışıyor. Hindistan'da modellik yaptığı sıralarda hastalık nedeniyle ara vermiştir. 30 yaşındadır, yarışmaya ilk katıldığı bölümde 12 tane ameliyatı geçirdiğini ve bunun çok zor olduğunu fakat yine de pes etmediğini, Burcu’nun ise balık olduğunu söylemiştir.

Editör: Wan Haber