Ekranların başarılı yüzü uzun bir aradan sonra seyircileri ile buluşmaya hazırlandığını söyledi. Güzel oyuncu birçok projede başarılı bir şekilde rol almıştır. Televizyon dünyasına giriş yaptığı günden beri büyük ilgi gören oyuncu birçok projede başarılarını göstermiştir. Uzun yıllar boyunca birçok başarılı projede yer alan Soysert şimdilerde yeni dizi olan Evlilik Sözleşmesi ile tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Soysert, uzun bir aradan sonra seyircilerine ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor. 
Dolunay Soysert kimdir?
Güzel oyuncu Dolunay Soysert 1973 yılında hayata gözlerini açtı. Küçük yaşlarından bu yana televizyon dünyasında olmak istemiştir. Dizi ve tiyatro alanının eğitimlerini alan Soysert, Adana’da dünyaya gelmiştir. Adanalı olan Soysert, zamanla dizi ve sinemanın vazgeçilmez ismi olmuştur. 48 yaşındaki başarılı oyuncu 2006 yılında Sinan Tuzcu ile dünya evine girmiştir. İkili evliliğini 2016 yılında noktalama kararı almıştır. Dolunay Soysert’in bu evlilikten çocuğu yoktur. 
Dolunay Soysert hangi burçtur?
Dolunay Soysert 25 Mart tarihinde dünyaya gelmiştir. Dolunay Soysert Balık burcudur.
Dolunay Soysert hangi dizilerde rol aldı?
Benim Annem Bir Melek, Çifte Saadet, Orada, Omuz Omuza, Veda, Kayıtdışı, Elimi Bırakma, Bebeğim, Mavi Gözlü Dev, Yine De Aşığım, Sekizinci Saat, Kırık Kalpler Durağı, Yürek Çığlığı, Koz, Kuzgun ve Kaygısızlar adlı birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır. 
Evlilik Sözleşmesi dizisinin konusu nedir?
Karı koca geçirdikleri kaza ile hayatları alt üst olur. Kocasını kaybeden kadın, küçük kızı ile başbaşa kalır ve kızını tek başına büyütmeye çalışacaktır. Ancak kadın öyle bir haber daha alır ki hayatı tekrar kararır. Genç kadının beyninde tümör olduğu ortaya çıkar. Kadın büyük bir mücadele vermeye başlar. Varis bulmak için çaba gösteren kadın, bir adam ile evlilik sözleşmesi imzalar ve kızına bakması için büyük çaba gösterir. 

Editör: Wan Haber