Son zamanlarda güzel oyuncu Demet Özdemir ile birlikte rol alacağı Aşk Taktikleri isimli filmiyle gündemde olan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor!

Daha önce de birçok başarılı televizyon ve sinema projesinde yer alan Şükrü Özyıldız hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor! Akıncı dizisiyle ekranlara dönen Şükrü Özyıldız oldukça iddialı projelerde yer almaya devam ediyor!

Şükrü Özyıldız kimdir?
18 Şubat 1988 senesinde İzmir şehrinde dünyaya geldi. Baba tarafından Trabzonlu olan Şükrü Özyıldız, anne tarafından ise Rum kökenlidir. Küçük bir kız kardeşi olan Şükrü Özyıldız, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümünü kazanmış ve bir yıl bölümünü okuduktan sonra yeniden üniversite sınavına girerek Ege Üniversitesi İşletme Bölümünü kazanmıştır. Üniversitede Erasmus yapan Şükrü Özyıldız çocukluk yıllarından beri dövüş sporlarıyla ilgilenmekteydi ve Portekizde kafes dövüşlerine katılma fırsatı yakalamıştır. Türkiye'ye döndüğünde oyunculuk üzerine eğitim almaya başlayan Şükrü Özyıldız Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında ve dizilerde yer alan Şükrü Özyıldız'ın ilk projesi ise 2011 senesinde yer aldığı Derin Sular dizisiydi. Ardından Fatmagül'ün Suçu Ne?, Uçurum, Benim Hala Umudum Var ve Çalıkuşu gibi dizilerde yer almıştır. 2014 senesinde Kerem Bürsin ile Şeref Meselesi dizisinde başrolü paylaşmış ve ardından ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başrolü oynamıştır. Daha sonra Kış Güneşi, Çoban Yıldızı, Nefes Nefese gibi dizilerde de yer almıştır. Şu anda ise Akıncı dizisinde Fatih/Akıncı rolü ile ekranlarda yer alıyor.

Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı film projeleri:
2013    Neva    Ilgın    
2015    Sevimli Tehlikeli    
2016    Her Şey Aşktan    
2016    Ekşi Elmalar    
2018    Cebimdeki Yabancı    
2018    Arif V 216    
2022    Aşk Taktıklerı        

Editör: Wan Haber