Daha önce birçok farklı yapımda karşımıza çıkan güzel oyuncu Bensu Soral kimdir? Bensu Soral'ın yaşı kaçtır ve nerelidir? Bu yazımızda güzel oyuncuya dair birçok bilgiyi bulabilirsiniz. 

Şu sıralar Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Cam Tavanlar isimli romantik dizi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Bensu Soral'ı yakından tanımaya ne dersiniz?

Bensu Soral kimdir?


Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bensu Soral, 23 Mart 1991 yılında Bursa şehrinde doğmuştu. İlköğretim ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik bölümünü kazanmış ve hala bu bölümün öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Ablası Hande Soral'ın teşviki ile oyunculuk sektörüne adım atan Bensu Soral ilk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Yol Ayrımı dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Daha sonra Vicdan, Boynu Büyükler gibi yapımlarda da yer alan Bensu Soral, 2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2016 senesinde Show TV ekranlarında yayınlanan başrolünü Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile paylaştığı İçerde dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Bensu Soral şu an ise Kubilay Aka ile birlikte Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde Leyla karakteri ile karşımıza çıkıyor. Organize İşler: Sazan Sarmalı ve Mest-i Aşk gibi filmlerle de izleyici karşısına çıkmış ve Mavi, Koton gibi ünlü markaların reklam yüzü olmuştur. Bensu Soral, 2018 senesinde Hakan Baş ile dünya evine girmiştir. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Bensu Soral'ın boyu ise 1.63 cm'dir.

Editör: Wan Haber