Ekranların sevilen dizisi Maraşlı, izleyicisinin dikkatini çekmeye ve yeni bölümleri ile tam not almaya devam ediyor. Maraşlı dizisi sosyal medyanın konuştuğu en iyi dizidir. Yayınlandığı gün trend listelerinin başında yer almıştır. Maraşlı dizisi başarılı oyuncularına yeni isimler katmaya devam ediyor. Maraşlı dizisinin yapımcısı dizisinin yeni oyuncularını daha çok genç isimlerden seçmek istediğini söylemişti. Yeni yüzler ve tanınmamış isimlerin yer verileceği kadrosunda çok önemli isimlere yer verildi. Maraşlı dizisinin kadrosuna birçok isim dahil edildi. Yeni isim olan Burcu Karakaya herkesi şaşırttı. Yasak Elma’nın sevilen Sibel’i Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda boy gösterecek. Burcu Karakaya’nın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.
Burcu Karakaya kimdir?
Maraşlı dizisinin yeni oyuncusu Burcu Karakaya 1989 yılında hayata gözlerini açmıştır. İzmir doğumlu olan güzel oyuncu küçük yaşlarından itibaren oyunculuk konusunda eğitim almak istemiştir ve televizyon dünyasında kariyer basamaklarını çıkmak istemiştir. Burcu Karakaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olmuştur. Oyunculuk eğitimleri sonunda bir ajansa yazılan Karakaya, reklam firmalarının bir numaralı ismi olmuştur. Turkcell, Papia, Bingo ve Evy Baby gibi birçok firmanın reklam yüzü olmuştur. 
Burcu Karakaya hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Burcu Karakaya, reklam çekimleri sonrasında ilk dizi deneyimi olan Elif dizisinde kendini gösterdi. 5 yıl süren dizi çalışmalarına büyük katkı sağlayan Karakaya, hayatının en uzun deneyimini Elif dizisinde yaşadı. Elif dizisinden sonra ünlenen ve biraz daha tanınmaya başlayan Burcu Karakaya Yasak Elma dizisi ile anlaştı. Yasak Elma dizisinde Sibel karakterine can veren Burcu Karakaya, bu dizide de kendisini başarılı bir şekilde gösterdi. Şimdilerde adı Maraşlı dizisi ile anılan Burcu Karakaya, yeni dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak ve kendini göstermeye devam edecek. 

Editör: Wan Haber