Televizyon dünyasının sevilen yüzü Birkan Sokullu, son zamanların en başarılı yüzü olmuştur. Birkan Sokullu, şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde boy gösteriyor. Birçok projede başarılı bir şekilde yer alan Sokullu, son dizisinden sonra büyük ilgi görmüştür. Başarılı, yakışıklı, oyunculuk kariyerini zirveye çıkarmak isteyen Sokullu, gündemde konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören Birkan Sokullu, yaptığı rol ile büyük ün kazandı.
Birkan Sokullu kimdir?
Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, 1985 yılında hayata gözlerini açtı. Maltepe Üniversitesi mezunu olan Sokullu iki fakülte bitirmiştir. Eğitim hayatı sonrasında mankenlik yapan ünlü oyuncu, televizyon dünyasının en çok sevilen ismi olmuştur. Genç kızların sevgilisi olan Birkan Sokullu, birçok filmde de kendini göstermiştir. Birkan Sokullu, 2012 yılında Aslı Enver ile dünya evine girmiştir ancak bu evlilik uzun sürmeden bitmiştir. Aslı Enver ile Birkan Sokullu 2015 yılında ayrılık kararı almıştır. Ayrıca 2003 yılındaki Best of Model yarışmasında üçüncü olmuştur. Başarılı oyuncu şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde ekranların karşısına çıkıyor. Birçok projede başarılı bir şekilde boy gösteren Birkan Sokullu, oyunculuk konusundaki yeteneklerini göstermeye devam ediyor.
Birkan Sokullu hangi burçtur?
Birkan Sokullu 6 Ekim tarihinde dünyaya geldi. Birkan Sokullu Terazi burcudur. Ünlü isim oyunculuğu ile olduğu kadar karakteri ile de ön plana çıkıyor.
Birkan Sokullu hangi dizilerde rol aldı?
Yakışıklı ve başarılı oyuncu Birkan Sokullu, Yaşamayanlar, Kurt Seyit ile Şura, Masumlar Apartmanı, Fatih, Hayat Şarkısı, Bir Aile Hikayesi, Küçük Sırlar, Küçük Kadınlar, Yüz Yüze, Hayat Gibi, Melekler Korusun ve Elif gibi projelerde rol aldı. Birbirinden muhteşem yapıtlarda boy gösteren Birkan Sokullu, kariyerinin en zirvelerine doğru adım adım gitmeye devam ediyor. Şimdilerde ekranların reyting birincisi olan Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine can vermektedir. 

Editör: Wan Haber