Birçok projede yer alan ve kendini gösteren Berk Atan, yakışıklılığı ve oyunculuğu ile ön plana çıkmaktadır. Yer aldığı her projede gösterdiği yetenekler ile herkesten tam not almaya devam ediyor. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Berk Atan, yeteneği, başarıları, oyunculuğu, arkadaşları ile uyumu ile büyük ilgi çekiyor. Yapımcıların gözdesi olan Atan, beğeni kazanmaya devam ediyor. 
Berk Atan kimdir?
Berk Atan 1991 yılında İzmir’de hayata gözlerini açtı. Yakışıklı oyuncu daha önce mankenlik konusunda da tecrübe kazandı. Birçok alanda kariyer hedefi olan Atan, eğitim hayatı boyunca birçok konuda bilgi sahibi olmaya çalıştı. Beykent Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi mezunu olduktan sonra Pomem Parkur Hazırlık Kursuna gitti. Eğitim hayatı bittikten sonra kendini televizyon dünyasında bulan Berk Atan, birçok projede kendini gösterdi. Şimdilerde Gönül Dağı adlı dizide rol alan Atan, tüm ilgiyi kazanmayı başardı. Dizinin yayınlandığı her gün sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.
Berk Atan hangi burç?
Yakışıklı oyuncu Berk Atan 26 Eylül doğumludur. Berk Atan Terazi burcudur.
Berk Atan boyu kaçtır?
Ünlü oyuncu Berk Atan, 1,88 cm boyundadır. Gönül Dağı dizisinin gözde oyuncusu Berk Atan, tarzı ve yakışıklılığı ile kendini göstermeye devam ediyor.
Berk Atan hangi dizilerde oynadı?
Cennet, Güneşin Kızları, Dayan Yüreğim, Altındağlı, Her Şey Yolunda Merkez ve Tahin Pekmez gibi projelerde yer aldı. Asıl olarak Güneşin Kızları dizisindeki performansı ile çok konuşuldu. Güneşin Kızları dizisindeki gizemli ve yakışıklı rolü genç kızların sevgilisi oldu. Güneşin Kızları dizisinde yıldızı parlayan Atan, daha sonra birçok proje teklifi aldı. Şimdilerde Gönül Dağı adlı dizide boy göstermeye devam ediyor. Ünlü isim ününe ün katmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber