Son zamanların en çok merak edilen ve beğeni kazanan Çukur dizisi, tüm hızı ile devam ediyor. Çukur dizisinin kısa zaman sonra final yapacağı haberleri ile sevenlerini üzdü. Çukur dizisi kısa bir süre sonra ekranlara veda edecek. 4 sezondur ekranlarda olan ve büyük ilgi gören dizinin oyuncuları ve konusu dikkat çekti. Uzun bir zamandır ekranlarda olan Çukur dizisinin yeni bölümü büyük bir merak içinde bekleniyor.
Çukur dizisi ne zaman bitiyor?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, Pazartesi günü ekrana gelen her bölümü ile reytingleri zorlamıştır. Çukur dizisi 132. bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. Final bölümü ile ekranlara gelecek olan Çukur dizisi, oyuncuları ile vedalaşmaya başladı. Her bölümde ölümler, kayıplar yaşanırken son fragmanda adeta kıyamet kopması herkesin dikkatini çekti. Çukur dizisinin final bölümünde neler olacağı ise merak konusu oldu. Çukur dizisinin konusu kadar oyuncuları da büyük merak konusu oldu. Genç ve yakışıklı olan Aras Bulut İynemli, son zamanların en çok aranan oyuncu ismi olmuştur.
Aras Bulut İynemli kimdir?
Güzel oyuncu Aras Bulut İynemli, 1990 yılında hayata gözlerini açtı. Türk sinema ve dizi dünyasının en başarılı ismi olmuştur. Yer aldığı ilk projeden son projeye kadar büyük değişim gösteren ve herkesten tam not alan Aras Bulut İynemli, eğitimlerini de bu yönde tamamlayarak kendini göstermeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olmuştur. Tiyatro ve televizyon alanında bir kariyer yapma hedefleri olan İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide gösterdiği performans ile adeta dillere düşmüştür. Büyük başarı sağlayan ve herkesten beğeni alan Aras Bulut İynemli, kısa zaman içinde gündem olmuştur. 
Aras Bulut İynemli hangi dizilerde rol aldı?
Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize, İçerde, Çukur, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Martıların Efendisi, Maral, Tamam Mıyız, Muhteşem Yüzyıl ve Mahmut ile Meryem gibi projelerde yer almıştır. 

Editör: Wan Haber