FOX TV ekranlarına kısa bir süre sonra Anamız Var isimli yeni bir film gelecek. Filmin fragmanını izleyenler, yakışıklı oyuncunun kim olduğunu merak etti. Filmin fragmanında dikkat çeken Alper Saldıran, başarılı projeleri ile kendini göstermeye devam ediyor. Alper Saldıran’ın daha önce hangi dizilerde olduğu ve kaç yaşında olduğu da merak konusu oldu. Alper Saldıran şimdilerde ünlü dizi Masumlar Apartmanı’nda kendini göstermeye devam ediyor. 
Alper Saldıran kimdir?
Yakışıklı oyuncu Alper Saldıran, 1984 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da dünyaya gelen Saldıran, İstanbul’da yaşamaya devam ediyor. Alper Saldıran, eğitimini Yeditepe Üniversite mezunu olarak tamamladı. Kısa bir süre sonra ekranlarda olması istenen ve teklif alan Saldıran, dizi film dünyasına giriş yaptı. Birçok projede başarılı bir şekilde yer alan Alper Saldıran, oyunculuk yapmaya devam ediyor. Alper Saldıran 2013 yılında Pınar Tuncegil ile dünya evine girdi ancak 2019 yılında boşanma kararı alan ikili yollarını ayırdılar. Oyunculuk kariyerinde başarılı olan ve herkesten tam not alan Alper Saldıran, yıllarca ekranlarda olmaya devam ediyor.
Alper Saldıran’ın burcu ne?
Yakışıklı oyuncu Alper Saldıran 16 Eylül tarihinde dünyaya geldi. Alper Saldıran Başak Burcudur. 
Alper Saldıran’ın boyu kaç?
Başarılı oyuncu Alper Saldıran 1,79 cm boyundadır.
Alper Saldıran hangi dizilerde rol aldı?
Yakışıklı ve başarılı oyuncu Alper Saldıran Badem Şekeri, Beni Böyle Sev, Melekler Korusun, Kalbim Ege’de Kaldı, Badem Şekeri 2, Badem Şekeri 3, Bir Dilim Aşk, Aile Hükümeti, Derman, Kara İnci, Seni Seven Ölsün, Masumlar Apartmanı, İnsanlar Alemi, Yerden Yüksek, Dört Köşeli Üçgen ve Anamız Var gibi projelerde yer almıştır. Şimdilerde adı Masumlar Apartmanı dizisinde anılan Saldıran, başarılı bir şekilde rol almaya ve kendini göstermeye devam ediyor.

Editör: Wan Haber