Özellikle de koronavirüsü süreci içerisinde vatandaşlar bankacılık ile ilgili işlemlerini evden çıkmadan mobil bankacılık uygulamaları üzerinden yapmaya çalışmaktadır. Bu durum aslında sosyal mesafe kurallarına daha fazla dikkat etmemiz gereken şu günlerde çok daha fazla işimize yarıyor. Fakat Mobil Bankacılık sisteminin çalışmaması da ayrı bir problem meydana getiriyor.

Ziraat müşterileri bugün Ziraat Bankası mobil uygulamayı kullanamadı. Ziraat Bankası mobil oturum zaman aşımına uğradı. Ziraat Bankası Çöktü mü? Sorusu son 24 saat içerisinde Ziraat Bankası müşterileri tarafından sıklıkla arama motorlarında araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası mobil uygulaması neden çalışmıyor?

Ziraat Bankası Mobil Oturum Zaman Aşımı Nedir?

Ziraat mobil uygulaması üzerinden bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, müşteri numarası ve şifresi bilgilerini girdikten sonra Ziraat Bankası mobil ağ bağlantısı kesildi hatası ile karşılaşırlar. Ağ bağlantısı hatası vermesi sebebiyle pek çok kişi öncelikli olarak problemin kendi internet bağlantısı ile ilgili olduğunu düşündü fakat, pek çok kişinin sosyal medyada aynı hatayı aldığını duyurması ile beraber genel bir problemin olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.

Ziraat Bankası Mobil Uygulaması Neden Çalışmıyor?

Bugün Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme sebebiyle Ziraat mobil uygulamaya giriş yapanlar ve bankacılık işlemleri ile ilgili sisteme giriş yapmaya çalışan adaylar, Bu problem ile karşılaştır. Ziraat Bankası'ndan problem kaynağı ile ilgili Henüz bir açıklama yapılmadı.

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Uygulamasına Erişim Ne Zaman Sağlanacak?

Kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanmasından sonra Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasını el işi çok rahat bir şekilde sağlanacaktır.

Editör: Wan Haber