Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, pazara sürmüş olduğu FreeBuds 3 kablosuz kulaklıkların daha düşük fiyatlı sürümü olan FreeBuds 3İ versiyonunu Türkiye’de Haziran ayında satışa sunacağını bildirdi.
Yeni kapalı kulak içi tasarımı ve aksi gürültü engelleme teknolojisine sahip bir şekilde dizayn edilmiş olan bu kablosuz kulaklıklar, 5 Haziran tarihinde Türkiye pazarlarında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Huawei nin açıklamasına göre Huawei FreeBuds 3İ 2 adet dışa doğru 1 adet içe doğru bakan ve birbiri ile Entegre şekilde Dizayn edilmiş Mikrofonları aracılığı ile görüntülü engelleme teknolojisini kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. Dışarı bakan mikrofon dış tarafı algılayıp buna göre aktif gürültü engelleme sinyallerini üretirken kulak içine bakan mikrofon ise kulak kanallarında hala var olan görültüleri algılayıp sensörler aracılığı ile engellemektedir.

Böylelikle FreeBhds 3İ, 32 desibele kadar olan arka planda yer alan bütün görüntüleri ve sesleri engelleyebilmek kapasitesine ve özelliğine sahip bir şekilde Haziran ayında Türkiye piyasalarında Huawei üretici firmanın kullanmış olduğu ürünleri kullanan bütün bireylerin beğenisine sunulacaktır.

Telefon ekranında bulunan bildirim aracılığı ile zaman kaybetmeden bağlantı kurma işleminin kablosuz bir şekilde gerçekleştirildiği bu kulaklığın o esnada ne çaldığı ve ne kadar şarjın kaldığı gibi bildirimleri de ekrandan görünmesi avantajı sağlanmaktadır. 

Huawei FreeBuds 3İ, 5 Haziran Tarihinde Satışa Sunulacak

Dokunmatik Kullanım Kolaylığı
Kullanıcının her hareketine uyum sağlayabilmesi amacıyla tasarlanmış olan Huawei FreeBuds 3İ kulaklığının yüzeylerinde dokunmatik sensörler mevcuttur.

Kullanıcılar, kulaklık üzerine çift dokunmak sureti ile müzik ya da arama işlevlerinin faaliyete geçebilmesini sağlamaktadırlar. Özellikle de uzun dokunarak aktif gürültü engelleme özelliğini devreye sokulmasını sağlayacaklardır. Ayriyeten kulaklık, kulaktan kulağa çıkartıldığında müzik otomatik bir şekilde duruyor ve geri takıldığında kaldığı yerden devam etme özelliğine sahip olmaktadır.
Huawei FreeBuds 3İ nin 10 milimetre çapındaki dinamik sürücüleri ile güçlü bas seslerini vermesi imkanı da kullanıcılarının müzik zevklerine heyecan katmanlarını amaçlamaktadır.

Fiyatı Ne Kadar?
Huawei freebuds 3İ seramik beyazı rengi ile 5 Haziran tarihinde Huawei online mağazada 799 TL Fiyat etiketi ile kullanıcıların hizmetine sunulacak.
 

Editör: Wan Haber