Türkiye’de yasal bir şekilde faaliyet gösteren ve oldukça Saygın bir konumda bulunan DenizBank’ın özellikle de müşterilerine yönelik sunmuş olduğu avantajların sayısı her geçen gün biraz daha artış gösteriyor. Özelikle de DenizBank’ın müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu 180 ay vadeli kredi avantajları ise en son kazanımlardan biridir.

Koronavirüsü salgın sürecinin etkilerini yoğun bir şekilde hisseden vatandaşlar, ekonomik açıdan oldukça zorlu günler yaşıyor. Bu zorlu günlerde müşterisi olan vatandaşlara çeşitli desteklerde bulunmak amacıyla Denizbank’tan kredi müjdesi geldi.

Daima yurttaşların yanında bulunan ve vatandaşın yüzünü güldürmeyi Başaran DenizBank konut kredisi ile devamlı gündeme geliyor ve konut kredisi kampanyasının kapsamını da düzenlemiş durumdadır. DenizBank’ın vatandaşlara özel olarak sunmuş olduk konut kredisi ile beraber vatandaşın yüzü de böylelikle gülecek ve rahat hareket edebilecek. Kredi faiz oranları ise vatandaşa Uygun özel faiz ile tüketicilere sunulacak ve istenilen evin, korusun alınmasında erteleme yapmanıza da gerek kalmadan kullanmış olduğunuz Kredi ile anında alabileceksiniz.

Bu Kredi Kimlere Veriliyor?

Bilindiği gibi finansal kuruluşlardan pek çoğu 10 yıl boyunca vadeyi konut kredilerinde üst limit olarak belirlenmiştir. Denizbank, 180 ay vadeli bir biçimde vermiş olduğu konut kredisi ile beraber vatandaşı oldukça memnun etmeyi hedefliyor. Konut kredilerinde 180 ay vade de, 1.24 faiz oranı ile müşterilere sunulmaktadır. Genel itibari ile bankalar konut kredisi sunmuş oldukları müşterilerine 120 ay vade tanıyabiliyor. Denizbank ise bu süreci 180 ay vade biçiminde düzenlemiştir.

Editör: Wan Haber