Akbank mobil uygulamalarında yeni güncelleme ile beraber artık beğeniye göre ekran kişiselleştirilebilir. Yatırım yapan müşteriler açısından da çeşitli yenilikler mevcuttur. Varlıkların tamamı tek ekranda toplandı. Artık diğer taraftan Akbank Mesai saatlerinde de değişikliğe gidildi.

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre dünyanın en ünlü tasarım firmaları aracılığı ile pek çok ödüle layık görülen Akbank mobil hizmetleri akıllı altyapısı deneyimi ve sade bir yapısı ile müşterilerine vermiş olduğu hizmeti her güncelleme ile daha da ileri taşımaktadır.

Akbank’tan yenilik açıklaması

Yapılan açıklamaya göre Akbank strateji dijital bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Akbank mobil uygulamasının tasarımı gerçekleştirilirken müşteri odaklı faaliyet gösterdiklerini belirterek şunları ekledi;

“Müşterilerimiz için anlamlı deneyimler üretmek çok önemli. Akbank mobil uygulamasında müşterilerimiz açısından onlara özel bir iletişim alanı oluşturduk. Geçtiğimiz sene Eylül ayından itibaren Akbank mobil uygulamasında müşterilerimizin büyük verisinden yola çıkarak onlar açısından anlamlı kişiselleştirilmiş içerikler üretmekteyiz. Dedi.

5 değişik yöntem ile para transferi

Günlük bankacılık faaliyetlerinde de müşteriler açısından yenilikçi yanıtlar üretmeye devam ettiklerini bildiren Yüce Özellikle de müşterilerin bugün Karekod, Bluetooth gibi 5 değişik yöntemi ile para transferi gerçekleşti de bildiklerini anlattı.

%15 artış sağlandı

Bütün faaliyetlerin neticesini rakamlara yansıması aslında bu tip yeniliklerin müşteriler de karşılık bulduğu anlamına gelmektedir. Senenin başından itibaren mobil uygulamalarından finansal işlem gerçekleştiren müşterilerin sayısı % 15 artış gösterdi.

Akbank mesai saatleri değişti

Koronavirüsü önlemleri kapsamında Türkiye’de faaliyet gösteren bankaların mesai saatleri değişikliğe uğradı. Bu tip tedbirlere uyum sağlayan Bir Başka banka Akbank oldu. Akbank yapmış olduğu açıklamada sizlerin ve çalışanlarımızın sağlıklarını korumak amacıyla 2 Aralık 2020 tarihinden itibaren şubelerimizde saat 10: 00 ile 12:30 arası ve 13:30 ile 16:00 saatleri arasında hizmet vereceğiz. Dedi.

Editör: Wan Haber