Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmaları kapsamında Ekonomide Değişim Hareketi çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında EDH Üyeleri Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Oldukça samimi ve güler yüzle karşılanan EDH Üyeleri bir tarafta seçim çalışmalarına tüm hızıyla yürütürken diğer taraftan da esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor.

Ziyaret edilen Sanayi Esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyen EDH Üyeleri’’ Bizlere iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları başlatacağız. Esnafımız için gerekli tüm çalışmalar zaten Van Ticaret ve Sanayi Odamızda kurumsal olarak yürütülmektedir. Yine de esnafımızın yaşadığı bir takım sorunlar mevcuttur. Bu sorunların da çözümü için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Bizler EHD olarak tüm çalışmalarımız Van için ve Van Esnafı, Taciri içindir. Kimsenin hiçbir kuşkusu olmasın. EDH olarak 4 buçuk yıldır Yönetiminde olduğumuz Van TSO bu zaman kadar hep çözüm odaklı çalışmalar yürütmüştür. Bundan sonra ki süreçlerde de yine aynı çözüm odaklı bir anlayış ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. ‘’

EDH Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam edecek.(Bisesvan)

Editör: Wan Haber