Whatsapptan sonra, uygulama mağazalarında en çok indirilen ve tercih edilen uygulama Telegram Messenger olmaktadır.

Peki Telegram Messenger güvenilir mi? Nasıl kullanılır? İşte konu ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası bu makalede sizler için inceledi.

Telegram Messenger Nedir Özellikleri Nelerdir?

App Store ve Play Store uygulamalarının en çok tercih edilen ve indirilen mesajlaşma Platformu Telegram messenger oldu. Uygulama ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar Telegram nedir, Nasıl kullanılır? Gibi soruları arama motorlarında sormaya başladılar. İşte Telegram uygulamasının özellikleri ve Whatsapp ile farklı ve benzer yönleri

Telegram, whatsapp ve messenger gibi popüler mesajlaşma uygulamalarından biridir.

 Telegram, hareketli gif bulma ile sanatsal fotoğraf editörü ve açık bir çıkartma platformuna da sahiptir.

 Telegram, Pavel durov ve kardeşi Nikolai arafından destekleniyor. Pavel, telegramı finansal ve ideolojik olarak desteklerken Nikolai ise teknolojik olarak destekliyor.

Telegram İle Whatsapp’ın Farkları Nelerdir?

Telegram uygulaması, genel itibarıyla Whatsapptan farklı olarak kesintisiz eşitlemeye sahip bulut tabanlı bir mesajlaşma aracıdır. Netice itibariyle göndermiş olduğunuz mesajlara tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere çeşitli cihazlardan aynı anda erişim sağlanabilir ve her biri 1.5 GB'a kadar Sınırsız sayıdaki video fotoğraf ve dosya yani belge MP3 ve benzeri paylaşımı gerçekleştirilebilir.

Editör: Wan Haber