Dünya çapında en çok kullanılan sosyal paylaşım uygulamalarından biri olan İnstagram, son olarak eklediği özellikle kullanıcılara kolaylık sağladı.

Bazı kullanıcılar yükledikleri fotoğrafları beğenmeyip silerken, daha sonrasında pişman olup fotoğrafı geri getirmek için uğraşıyordu. İnstagramın yeni getirdiği bu özellik sayesinde artık kullanıcılar silinen fotoğraflarını geri getirebilecekler.

Her geçen gün yeni özelliklerle kullanıcılarına kolaylık sağlayan instagram, yine getirdiği yeni bir özelliği kullanıcılarına sundu.

Peki İnstagramdan silinen fotoğraflar nasıl geri getirilir?

Şirket, yeni özelliği ile birlikte fotoğraf, video, reels, IGTV, hikayeler dahil Instagram'da neyi silerse silsin geri getirebilecek. Bu sayede kullanıcılar 30 gün süreye sahip olacak ve bu süre dolmadan içeriklerini yeniden geri alabilecek. Ancak bu süre dolduğunda artık içerikler geri getirilemeyecek.

Instagram hesabımızdan bir fotoğrafı, videoyu, hikayeyi kalıcı olarak silmek için o hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekecek. Telefon numarası, eposta adresi gibi bilgilerle onay vermeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra;

Instagram hesabınızı açın.

Hesap bölümünden Son Silinenler kısmına giriş yapın.

Bu bölümde, 30 gün içinde silinen paylaşımlarını görebilir, bunların arasından istediklerinizi geri getirebilirsiniz.

Editör: Wan Haber