ATV kanalının izlenme rekorları kıran programı ‘’ Müge Anlı ile Tatlı Sert’’ten korkunç bir son dakika haberi. Bilindiği gibi geçen hafta ekranlara gelen bölümde Resmiye Dönmez için tandırda bebeğini atıp yakarak öldürdüğü iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın ardından Müge Anlı, ‘'Bu programda bulunduğum süreç boyunca duyduğum en dehşet verici olay, inanmak istemiyorum ’ şeklinde konuşmuştu. Bugün yayınlanan bölümdeyse dehşet verici bir olay daha gündeme geldi. İşte habere dair detaylar...
Herkes’’ Müge Anlı ile Tatlı Sert’’ ortaya atılan bu korkunç olaydan bahsediyor. Kerem Durur'un kız evladı Neşe Durur ayrıca  Resime Dönmez’den için  tandırda yaktığı bebeğinden hariç başka bir çocuğunda doğumundan hemen sonra kordonunu kesip boğarak öldürdüğü iddiasını ortaya attı. İşte ayrıntılar...

MÜGE ANLI'DA DEŞHET VEREN BİR İDDİA DAHA! ' BEBEĞİN TANDIRDA YAKILARAK ÖLDÜRÜLMESİNDEN SONRA...'
Yaklaşık 10 gün önce ekranlara gelen bölümde Van Erciş’te  Resime Dönmez'in bir başka bebeğinin de boğularak öldürüldüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Bugün yayınlanan bölümlerde ise dehşete düşüren bir olay gündeme geldi.

Bu olaya göre: Antalya Kepez civarında kaybolduğu bildirilen Kerem Durur evlatlarından biri tanesinin öz annesi olan Rasime Dönmez şüpheliler arasında yer alıyor.

Kocası Kerem Durur’un kayboluşundan 1 buçuk ay sonra onun evdeki tüm eşyalarını birilerine veren Resmiye Dönmez'den ister istemez şüpheleniliyor.

Müge Anlı bu cinayeti şüphesi olan olay için her geçen gün yeni delilliler ortaya çıkartarak olayın çözümlenmesini sürdürüyor.

Bugün yayınlanan canlı yayında Neşe Durur inanılmaz bir olay daha anlattı.

Tandırda yakarak öldürdüğü bebeğinden hariç "Resmiye’nin,  doğum yaptıktan sonra bir başka bebeğinin kordonunu kesip boğarak hayatına sonra verdiği" ifade edildi

Dehşete düşüren iddiaların gün yüzüne çıktığı ‘’ Kerem Durur olayında’’ kayıp olayı cinayet olayı olarak incelenmeye başlandı.

Diğer taraftan gizli bir tanık ''banyoda  kan olduğundan’’ bahsetti. Antalya emniyeti iddia edilen evde incelemeler yaptı... Yoksa Kerem Durur cinayeti o evde mi gerçekleştirildi?

Medeni Durur’un başka yere gitmesinden sonra yeni  kiracının yerleştiği daireye gelen polis ekipleri Kerem Durur cinayeti için herhangi bir iz araştırması yaptılar. Evdeki tüm alanlarda mor ışık ile arama yapıldı. Özellikle banyo kan izi bulmak için iyice incelendi.

Editör: Wan Haber