Bu kampanya kapsamında tüketiciler eski telefonlarını hepsiburada.com’ a gönderdikleri zaman yeni bir akıllı telefonda alabiliyorlardı, hem de uygun fiyat ile. Yeni İphone SE satışa çıkması ile birlikte ekosisteminin en yeni model ve diğer türevlerinde bu kampanyaya dahil edildi. Eski telefonlarını getiren elefonu kullanıcıları yeni iPhone modeline daha uygun fiyatı ile sahip olma avantajını yakalanmaktadır. Ayrıca ek bir ödeme daha var: kampanyadan faydalanabilmek amacıyla özellikle çeşitli kriterlerin yerine getirilmesi gerekir.

Eski Telefonunu Getiren Yeni Iphone SE'yi Uygun Fiyata Alıyor


Apple firmasının uygun fiyatlı en yeni iPhone segmentteki modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Hepsiburada.com uygulaması üzerinden bu telefonu satın alanları bide bir de kampanya beklemektedir. 29 Mayıs tarihinde başlayan kampanya, 15 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. Bu zaman içerisinde kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcıların ilk etapta yeni Iphone modellerinden birini satın almaları gerekecektir. Sonrasındaki aşamada ise kampanya sayfasından satmak istedikleri telefonlarını nakit olarak satmak istiyorum butonuna tıkladıktan sonra işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılara ürüne karşılık gelen tutar ile birlikte tutarı ek bir şekilde 600 TL Ek ödeme de yapılmaktadır. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasının detaylarını ise site içerisinde takipte kalarak bütün haberlerden ve en yeni gelişmelerden haberdar olmak mümkündür.


Yeni Iphone Se 2020 Özellikleri Ve Fiyatı


Yeni uygun fiyatı ile kullanıcıların beğenisine sunulan iphone’nin 4.7 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ve 750 x 1334 megapiksel çözünürlük özelliklerine sahip ekranı bulunmaktadır. Retina HD olarak da isimlendirilen ekranın piksel yoğunluğu 326 PPİ,  kontrat oranı ise 1400: 1 seviyelerinde olmaktadır. 625 MİT parlaklık özelliklerine yükselebilen ekranın alt kısmında bulunan parmak izi okuyucusu yani Touch ID sensörü de bulunmaktadır. Bu tasarım ile İPhone 6 ile kullanıcıların hayatına giren özellik 5 kez kullanılmış olacaktır. Iphon11 serisini güç katan Apple a13 bionic yenilenen iphones kullanıcıların karşısına çok numarası oldukça sevindirici bir durumdur.
Appleher zaman olduğu gibi bu sefer de ilk aşamada RAM kapasitesini açıklamayı tercih etmedi. Fakat cihazın 3 GB RAM kapasitesine sahip olduğu birkaç gün önce Web siteleri ve diğer kulislerde sızdırılmıştı. Depolama tarafında ise 256 GB 128 Gb 64 GB olmak üzere 3 farklı kapasite oranına sahip telefon kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

Telefonun arka gövdesinde 12 megapiksel çözünürlük özelliklerine sahip 1.8 diyaframa sahip olan bir kamera bulunmaktadır. 6 bileşenli bu lens ile 5 kata kadar dijital yakınlaştırma gerçekleştirebilen ve gece çekimleri için mükemmel anlar yakalamayı hedefleyen çekimler gerçekleştirmektedir.


Fiyatı Ne Kadar


ABD’de 399 dolar gibi bir başlangıç fiyatı ile raflardaki yerini alan bu telefonun Türkiye’deki fiyatı belli oldu 5299 TL başlangıç fiyatına sahip olan Bu ürünün 128 GB’lık versiyonu 5749 TL 256gb versiyonu ise 6599 TL olarak satışa sunuldu.
 

Editör: Wan Haber