Turkcell uygulamasının binlerce dizi ve film avantajları ile izleyicilerine mükemmel dakikalar yaşatan Platformu Turkcell TV+ yılbaşında pandemi  bağlamında gerçekleşecek sokağa çıkma yasağı süresince bütün kanallarını, film ve dizilerini herkese ücretsiz bir şekilde açacağını duyurdu.

Türkiye’nin en büyük dijital televizyon Platformu olma özelliğini taşıyan Tv+  yılbaşında pandemi önlemleri kapsamında ilan edilecek olan sokağa çıkma yasağı süresince yani 31 Aralık tarihinde saat gece 00:00’ dan 4 Ocak sabahı saat 9:00’a kadar bütün kanallarını ücretsiz olarak herkese açacak.

Bütün tv+ kanalları, filmler ve diziler kampanya süresince TV+ abonelerine açık bir şekilde hizmet verecek. TV+ abonesi olmayan vatandaşlar da uygulamayı indirerek hesaplarını tekrardan oluşturup kampanyadan ücretsiz bir şekilde faydalanma avantajını yakalayacaklar.

Ayrıca bütün Turkcell’lilere TV+ uygulamasında geçerli olan 5 GB’lık internet hediye edilecek.

Turkcell dijital servisler ve çözümlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, müşterileri bir yeni yılda karantina süresinde evlerinde aileleriyle beraber daha keyifli zamanlar geçirmelerine katkıda bulunmak amacıyla TV+ kanallarını ücretsiz hale getirme kararı aldıklarını belirtti. Tansuğ, “Önümüzdeki dönemde büyük ekran stratejimiz ile beraber müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak sunacağımız hizmetleri geliştireceğiz ve daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz.” Diye ekledi.

Turkcell ve Turkcell tv+ aboneleri 4 gün boyunca sınırsız müzik, film, eğlence ve program avantajlarından ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek.

Editör: Wan Haber