Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon ve diğer mobil cihaz pazarında oldukça iddialı işlere imza atıyor. Bilindiği gibi performans ve fiyat, cihazları ile de bilinen bu ürün, Geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi Mİ10 ürününü piyasaya sundu. Amiral gemisi ünvanını elinde taşıyan bu ürünün biraz pahalı bir şekilde piyasalarda satışa sunulmasından sonra nihayetinde Xiaomi Bu durumun farkına vararak harekete geçti. Bugün Çin Devleti’nde gerçekleştirilen 618 etkinliğinde çeşitli açıklamalarda bulunan  Xiaomi 1 Haziran tarihinden itibaren Mİ10 ürünlerinin 128 GB’lık cihazlarına indirim geleceğini açıkladı. 

Firma yetkililerinin yapmış olduğu açıklamalara göre Mİ 10 versiyonunun 128GB’lik  segmentinde bulunan ürünü 1 Haziran tarihinden itibaren Çin Devleti’nde 28 dolarlık bir indirim şeklinde satışa sunulacak. Yani bu cihaz 559 dolar yerine artık 531 dolardan satılacak. Bu İndirimin firmanın ürünlerini takip eden diğer kullanıcılar arasında da takdirle karşılandığı öğrenildi. Ayrıca firmanın ürünlerini sunmuş olduğu indirim uygulamasının Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de de gerçekleşmesi umut edilmektedir. Türkiye’de şu anda Mİ 10 8300 TL gibi uçuk bir rakam ile satılmaktadır. Mİ 10 yakın zaman içerisinde yeni bir indirim alacak mı bekleyip görmekte fayda olacaktır.

Xiaomi Mİ 10 Teknik Özellikleri 

6.60 7 inç boyut sonra 2343 6 1080p full HD Arthur çözünürlük özelliklerinde 90hz tarama hızında 5000001 kontrat oranında 1129 M karelik en yüksek parlaklığında amoled ekran
Sol üst köşede bulunan ön kamerada yuvarlak kenarlı bir şekilde Dizayn edilmiş bir delikte ekrana gömülmüş halde şık bir tasarım sunmaktadır bu delik çok düşük ve 4,0 8 milimetrik bir Çapa sahiptir.
128 Gb ve 256 GB hafıza ile UFS 3.0 desteği sağlamaktadır.

Soğutma sistemi için 9 sıcaklık sensörü bulunmaktadır 6 grafit tabakalı bir ısı emici tüp ve yüksek termal iletkenliğe sahip bir bakır folyo tabakası ile soğutma işlemlerinin daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.


 

Editör: Wan Haber