Bankaların son zamanlarda kendi hesabı olan kişilere yaptıkları kampanyaların başında, nakit avans limitleri geliyor. Garanti Bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte, 4500 TL’ye kadar KMH hesabı imkanı sağlıyor. Bu nakit ödemelerini alabilmeleri için bazı şartlara uygun olmanız gerekmektedir. Garanti Bankası üzerinden verilen 4500 TL ödemelerde, banka hesabı olan olmayan kişiler için geçerli bir kampanyadır. Banka hesabınız üzerinden artı para olarak verilen bu ödemeler daha önceki zamanlarda sadece kredi kullanan veya bankadan maaş alan kişilere, maaşlarına göre veriliyordu. Şimdilerde ise acil para ihtiyacı olan kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden bu destek ödemeleri yapılmaktadır. Garanti BBVA üzerinden verilen bu destek ödemeleri aldığınızda geri ödemesini isterseniz taksitli nakit avans olarak yapabilirsiniz. 12 ay vadeye kadar 4500 TL kullandığınızda geri ödemesini yapabilirsiniz.

Garanti Bankası 4500 TL Ödeme
Garanti Bankası üzerinden 4500 TL ödeme yapacak olan kişilere banka hesapları üzerinden işlem yapacak. Bunun için bankanın hesabı olması gerekiyor. Banka hesabı olmayan kişiler, öncelikle internet sitesinden veya mobil uygulama üzerinden hesap açmaları gerekiyor. 4500 TL ödemesi her hesap açılana verilen bir kampanya değildir. Hesabınız üzerinden, banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üzerinden başvuru yapacaksınız ve bu başvuru sonrasında değerlendirmeye alınacak, değerlendirme sonucuna göre destek ödemesini kullanacaksınız. Garanti Bankası 4500 TL başvurusu yaptığınızda anında sonucu sizlere söylenecektir.

Hesabınıza tanımlanan 4500 TL istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ne zaman kullanırsanız, ödeme durumu o tarihten itibaren geçerli olacaktır. 4500 TL’ye kadar yapılacak bu ödemelerde, düzenli ödemeler yaparsanız, düzenli ödeme sonrasında bu limit artabilir veya bankadan kredi istediğinizde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

PTT'den devlet destekli 8.610 TL ödeme için son günler! 0-15 yaş çocuğu olanlara online başvuru halinde veriliyor!
PTT'den devlet destekli 8.610 TL ödeme için son günler! 0-15 yaş çocuğu olanlara online başvuru halinde veriliyor!
Garanti BBVA Ayrıca İhtiyaç Sahiplerine Kredi Veriyor
Garanti BBVA üzerinden ihtiyaç sahibi olan kişilere, kredi veriliyor. 100.000 TL’ye kadar garanti bankası mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Yaptığınız başvuru sonrasında sizlere hemen sonuç verilecek ve bu sonuca göre kredinizi kullanacaksınız. Garanti BBVA üzerinden aldığınız ihtiyaç kredilerinde düşük faizlerle işlem yapacak ve 3 ay ertelemeli toplamda ise 36 ay vadeli kredi kullanacaksınız.

Kaynak:İlan365

Editör: Wan Haber